Reparaţii la UPU Slatina. Pe unde se va face accesul pacienţilor

Accesul în Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Slatina se va face prin altă parte, din cauza unor lucrări de reparaţii, anunţă unitatea medicală. Totodată, alte cabinete vor fi relocate.

Potrivit unui comunicat remis de Spitalul Județean de Urgență Slatina, începând de luni, 24 aprilie 2023, pentru aproximativ zece zile, se vor desfășura lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Din acest motiv, vor fi reconfigurări ale circuitelor de acces al pacienților, după cum urmează:

Accesul în UPU se va realiza prin triaj organizat temporar la nivelul Biroului de internări;

Cabinetul de primire a urgențelor pediatrice a fost relocat temporar în Blocul Materno-Infantil la parter, la Biroul de internări pediatrie;

Biroul de internări al spitalului a fost relocat temporar în containerele din zona UPU.

„Precizăm că această reorganizare temporară nu va afecta în niciun fel serviciile medicale oferite tuturor paciențior care se adresează Spitalului Județean de Urgență Slatina. Regretăm disconfortul creat și asigurăm pacienții că depunem toate eforturile pentru a minimiza impactul acestor lucrări de reparații asupra activității spitalului. Lucrările sunt însă necesare pentru a oferi, în continuare, servicii medicale de calitate și în siguranță. Suntem conștienți de importanța Unității de Primire Urgențe pentru comunitatea noastră, ne angajăm să finalizăm cât mai repede lucrările necesare și să revenim la activitatea obișnuită în cel mai scurt timp posibil”, transmite managerul spitalului, Angela Nicolae.