Programul farmaciilor de Paşte. O singură unitate deschisă duminică, 16 aprilie, în Slatina

O singură farmacie va fi deschisă, pe data de 16 aprilie, dumunică, în prima zi de Paşte, în Slatina. Este vorba despre farmacia Catena, de pe Bulevardul A. I Cuza, din blocul CAM. În schimb, mai multe farmacii din mediul rural vor fi deschise.

În prima și a doua zi din minivacanţa de Paşte, adică vineri și sâmbăta toate farmaciile din județ funcționează după programul normal de lucru cu excepția unei singure farmacii. Este vorba despre S.C. Farmaceutica Argesfarm SA din Drăgănești Olt care vineri este închisă.

Duminică, 16.04.2023 vor fi deschise 21 de farmacii iar luni 47 de farmacii au program de lucru. În Slatina, pe data de 16 aprilie, o singură farmacie va funcţiona. Este vorba despre Catena de pe Bulevardul A.I Cuza, din blocul CAM.

Dacă duminică cele mai multe farmacii deschise sunt din mediul rural respectiv 17, luni, a doua zi de Paște , 23 de faramacii sunt deschise în mediul urban și 23 în mediul rural.

Lista cu programul farmaciilor din județ în perioada 14-17 aprilie poate fi consultată pe site-ul CAS Olt, AICI. 

Farmacia Adonis, situată peste stradă de Spitalul Slatina va asigura permanenţa duminică şi luni noaptea. În noaptea de Înviere, sâmbătă, o altă farmacie va fi deschisă pentru nevoile oltenilor, Geopaca, situată pe strada Sergent Major Dorobanţu Constantin.