Primarul Slatinei şi preşedintele CJ, întâlnire cu slătinenii. Le-au prezentat oamenilor proiectele pentru străzile Recea şi Agricultorului

Primarul Slatinei Emil Moţ a avut, împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, o întâlnire şi a discutat cu locuitorii străzilor Recea și Agricultorului din municipiu.

Edilul a arătat că strada Recea beneficiază de un contract de asfaltare în cadrul programului național „Anghel Saligny”, cu finanțare pentru reabilitarea părții carosabile, iar trotuarele vor fi amenajate din bugetul local al municipiului.

În ceea ce privește strada Agricultorului, lucrările de asfaltare vor începe în aproximativ 2 luni, după ce vor fi efectuate probele finale la rețeaua de apă și canalizare.


  • Foto Primarul Slatinei şi preşedintele CJ, întâlnire cu slătinenii. Le-au prezentat oamenilor proiectele pentru străzile Recea şi Agricultorului
  • Foto Primarul Slatinei şi preşedintele CJ, întâlnire cu slătinenii. Le-au prezentat oamenilor proiectele pentru străzile Recea şi Agricultorului


„Aceste lucrări de asfaltare vor include atât partea carosabilă, cât și amenajarea trotuarelor, împreună cu sistemele de colectare a apelor pluviale prin guri de scurgere.

De asemenea, vreau să le mulțumesc locuitorilor străzii Agricultorului că și-au exprimat dorința de a dona către Primăria municipiului Slatina drumurile de servitute, pentru a facilita asfaltarea acestora și pentru extinderea rețelei de iluminat public. 

Pentru drumurile laterale aflate în domeniul public, se vor efectua lucrări de balastare ori de câte ori va fi necesar.

Vreau să vă asigur că voi lua în considerare cu atenție, toate propunerile și ideile fiecărui cetățean, întrucât continuăm să construim împreună Slatina!”, a transmis primarul.