Premianţii de la Disney Cup, competiţia pentru elevi organizată de Primăria Slatina, excursie de neuitat la Disneyland Paris (VIDEO)

Copiii premiați în cadrul competiției Disney Cup de anul acesta, au trăit o experiență de neuitat în timpul excursiei la Disneyland Paris, organizată de Primăria municipiului Slatina. 


Această oportunitate a fost cu adevărat magică, oferindu-le șansa de a se bucura de lumea fermecată a poveștilor Disney.

„Cu entuziasm și zâmbete strălucitoare, copiii au explorat parcul tematic, întâlnind personaje îndrăgite din desenele animate, precum Mickey Mouse, Minnie, sau Aladdin. Au fost fascinați de atracțiile spectaculoase, cum ar fi Castelul din Disneyland.

Cu inimile pline de bucurie și amintiri de neuitat, toți premianții la Disney Cup, ediția a XV- a, și-au întors privirea spre viitor cu speranța că visele pot deveni realitate și că munca și dedicarea lor pot deschide uși spre lumi fermecate, la fel cum au experimentat în această minunată excursie”, transmite Primăria Slatina.

Cei 1.495 elevi de la şcolile din judeţul Olt au răspuns, în luna mai, la întrebările din cadrul unui test de cultură generală din cadrul concursului Disney Cup ediția a XV-a.

Primăria Slatina a alocat 357.000 lei pentru organizarea manifestării- concurs „Disney Cup”, ediţia a XV-a.