Poliţist, din Izbiceni, mort într-un accident rutier. O tânără, grav rănită

Accident deosebit de grav în seara zilei de 17 iunie, în jurul orei 23.55 pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni. Un tânăr, de 27 de ani, din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov. Un tânăr, de 25 de ani, pasager în maşina condusă de fată a decedat. Acesta era poliţist în localitatea Izbiceni. De asemenea, fata este grav rănită.

 

Potrivit IPJ Olt, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Izbiceni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 19 ani a necesistat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a decedat.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice la unitatea spitalicească, întrucât nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate.

"Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă", transmite IPJ Olt.