Plecare din PNL Olt. Subprefectul Ana Maria Ciauşu şi-a anunţat demisia din partid

Subprefectul judeţului Olt Ana Maria Ciauşu şi-a anunţat, vineri, demisia din Partidul Naţional Liberal (PNL).


Ea a transmis prin intermediul unei postări pe Facebook că i-a transmis decizia sa preşedintelui interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu. Totodată, Ana Maria Ciauşu a publicat mesajul pe care i l-a trimis parlamentarului prin intermediul mesageriei WhatsApp.

„Eu cand vreau sa scriu, scriu! 

Parafrazare dupa filmul cu fluieratul dar stiu ca aduce pagubă să fluieri a prost, deci scriu...si scriu rar pe facebook dar cand o fac e ditai povestea de ce? De nervi! Daca aveți rabdare să citiți veti înțelege exact, daca nu, înțelegeți ce vreți e bine oricum! 

Astazi, 03.11.2023, am demisionat din calitatea de membru al Partidul National Liberal, filiala Olt! De ce? Pentru ca.... 

Am trăit până la vârsta asta asumând in toate cazurile in care as fi putut afecta pe cineva sintagma "tăcerea e de aur"! Si am spus ce am avut de spus fie in particular interlocutorului de discuție fie in cadrul instituțional in care m-am găsit fara sa fac alte comentarii sau declarații publice. 

Dar, pentru că de foarte mult timp ceea ce  (mi) se intampla in organizatia PNL Olt ma afecteaza (interpretati in ce sens doriti lucrul acesta), am decis azi sa fac public un mesaj pe care i l-am transmis președintelui interimar al PNL Olt si, o data cu acest mesaj, i-am transmis si demisia mea ( fie și in politica, ce e prea mult, e prea mult si de neacceptat). 

Mulțumesc tuturor colegilor care au muncit cot la cot cu mine (asta inseamnă ca unii au mimat munca si au cules doar roadele) timp de peste 10 ani de zile, cu credinta, devotament si loialitate fata de acest partid ai carui lideri  nu mai stiu sau nu mai vor sau nu au interes (alegeti ceea ce considerati potrivit) sa tina oamenii uniti intr o echipa din care sa nu le fie rusine ca fac parte!”, a transmis Ciauşu.Din luna august, haosul şi instabilitatea au pus stăpânire pe PNL Olt, cu girul direct al deputatului Gigel Ştirbu. Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, preşedinte al filialei până săptămâna trecut. Acesta a demisionat, iar Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar. În această calitate, el trebuie să organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte, în termen de 30 de zile.