Peste 37 de km din DJ 679, reabilitaţi cu fonduri europene. Oprescu: „Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro”

Drumul Judeţean 679 se va moderniza şi reabilita între comuna Tufeni, de la km 48+082, până după satul Bușca, comuna Mihăești, la km 86+697. Practic, sunt peste 37 de kilometri care vor fi refăcuţi şi modernizaţi prin accesarea fondurilor europene. Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro, iar termenul de execuţie este de 26 de luni.


Drumul județean care face legătura între județele Argeș și Teleorman, respectiv între comuna Tufeni, județul Olt, și satul Bușca, comuna Mihăești, județul Olt, va fi reabilitat. Potrivit spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, în aproximativ două săptămâni va fi semnat contractul, iar lucrările de execuţie vor dura 26 de luni.

 Proiectul este deja aprobat, au fost mici modificări, astfel încât în cel mai scurt timp, în două săptămâni, vom semna contractul. Cele două drumuri vor fi refăcute cu 60 de mil de euro, dintre care 50 de mil euro sunt fonduri europene, accesate prin Programul Operaţional Regional”, a precizat Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.