Persoanele care au avut abonamente la meciurile echipei de handbal CSM Slatina au posibilitatea să le reînnoiască

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina anunţă posesorii abonamentelor la meciurile din stagiunea trecută că au posibilitatea să le reînnoiască pentru ediţia 2022-2023, care va începe pe data de 28 august. Astfel, în perioada 23-26 august, persoanele care au deţinut abonamente, sunt aşteptate, la Stadionul 1 Mai, să le reînnoiască.

 

Posesorii celor 100 de abonamente sunt asteptaţi, începând de marți, 23 august, pâna vineri, 26 august, în intervalul orar 9:00-15:00 la Stadionul 1 Mai pentru reînnoirea abonamentelor.

După această perioadă, abonamentele care nu se reînnoiesc vor fi scoase la vânzare.

 „Pentru reînnoire sunt necesare cartea de identitate si vechiul abonament.Pentru detalii puteți suna la numărul de telefon:0751512969. Prețul abonamentului este de 200 lei, iar un bilet de intrare la meciurile echipei noastre va costa 10 lei”, tranmit oficialii echipei de handbal. 

 Campionatul Ligii Florilor va debuta pe 28 august, când echipa slătineană va juca în deplasare la Gloria Buzău, iar primul meci pe teren propriu va fi pe 1 septembrie împotriva echipei Minaur Baia Mare.