Percheziţii la Slatina, într-un dosar de evaziune şi contrabandă. Poliţiştii au găsit în locuinţa unei tinere bijuterii şi importante sume de bani

Două percheziţii au fost desfăşurate, în această dimineaţă, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, la o tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, bănuită de evaziune fiscală, contrabandă și contrabandă asimilată.


Anchetatorii spun că tânăra în vârstă 29 de ani ar fi achiziționat bijuterii din metale prețioase, din Turcia, pe care le-ar fi introdus în țară, prin sustragere de la controlul vamal și le-ar fi comercializat prin intermediul rețelelor de socializare, nedeclarând veniturile produse în urma comercializării. 


  • Foto Percheziţii la Slatina, într-un dosar de evaziune şi contrabandă. Poliţiştii au găsit în locuinţa unei tinere bijuterii şi importante sume de bani


„În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii, în cantitate de aproximativ 480 de grame, 7.500 de lei, 500 de euro și înscrisuri și obiecte care privesc posibila activitate infracțională a persoanei bănuite, în valoare totală de aproximativ 140.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.