Oraşul Balş va avea echipă de fotbal din toamnă

Primarul Balşului, Cătălin Rotea, implementează un alt proiect important pentru oraşul de pe malul Olteţului. Este vorba despre o investiţie pe fonduri europene, în valoare de două milioane de euro, ce vizează reabilitarea Parcului „Central”. De asemenea, se vor construi o sală de sport şi un bazin de înot, iar din toamnă va fi înfiinţată o echipă de fotbal, care să reprezinte oraşul în competiţiile sportive.

 

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, a susţinut, marţi seara, o sesiune live, pe Facebook, pentru a-i ţine la curent pe locuitorii urbei pe care o administrează, cu privire la stadiul proiectelor derulate. Edilul a răspuns întrebărilor cetăţenilor, iar totodată le-a prezentat noile proiecte care vor începe în Balş. Printre acestea, crearea unei zone de agrement, îmbinată cu posibilitatea practicării sportului de performanţă. În acest sens, Rotea anunţă înfiinţarea din această toamnă a unei echipe de fotbal.

Reabilitarea Parcului Central, investiţie de două milioane de euro, depunere pe fonduri europene, în aprilie. Asta presupune reabilitarea integrală a parcului şi inclusiv extindere în zona din spatele stadionului, spre faleza Olteţului, unde vom face o mică esplanadă.

Construire bazin de înot: Lucrările trebuie să înceapă. Construire sală de sport, lucrările trebuie să înceapă, pentru că se mai aşteaptă doar avizul de la ISU.

Şi dacă tot facem această zonă, de reabilitare a Parcului Central, de construire a unui bazin de înot şi a unei săli de sport, iau în calcul, în mod activ,  înfiinţarea sau susţinerea unei echipe de fotbal a oraşului, începând cu toamna acestui an.

Dintotdeauna, Balşul a avut o tradiţie fotbalistică, şi cred că, dacă creăm acest pol de interes cu o zonă de parc reabilitat, bazin de înot şi sală de sport, locuitorii din Balş îşi doresc să vină să vadă meciurile unei echipe de fotbal, chiar dacă ea pleacă din Liga a IV-a şi vedem până unde putem ajunge”, a transmis Rotea, în cadrul sesiunii live de întrebări şi răspunsuri.