Oltul Curtişoara, înfrângere în primul meci din cadrul fazei regionale a Cupei României

Oltul Curtişoara a pierdut, scor 4-5, meciul disputat pe teren propriu contra formaţiei dâmboviţene Roberto Ziduri, în cadrul primului meci din cadrul grupelor fazei regionale a Cupei României. Deşi a condus, până în minutul 72 cu 4-1, prin reuşitele lui Andronache, care a marcat de trei ori, şi Călin Zamfir, formaţia olteană s-a văzut învinsă cu 5-4.

Răsturnare de scor incredibilă în meciul din cadrul fazei regionale a Cupei României. Oltul Curtişoara a condus cu 4-1 formaţia Roberto Ziduri, însă a pierdut inexplicabil, scor 5-4, după ce în ultimul sfert de oră a încasat patru goluri.

În acesta faza  a Cupei Romaniei se executa si penaltyuri, indiferent de rezultatul partidei, pentru ca în cazul in care va fi egalitate de puncte intre primele clasate din grupa, departajarea sa fie facuta de penatyuri. Oltul Curtişoara a pierdut şi la penaltyuri, scor 4-3, si are şanse minime de a trece de faza regională.

Oltul Curtişoara va întâlni, pe data de 9 iulie, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia  vâlcenă Sparta Râmnicu Vâlcea, următorul joc din grupe fiind programat pe 13 iulie, între Roberto Ziduri şi Sparta Râmnicu Vâlcea.