O tânără din Văleni, dată dispărută de familie

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, la data de 5 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au stabilit faptul că tânăra se află în Anglia și nu a fost victima vreunei infracțiuni.ŞTIREA INIŢIALĂ: O tânără în vârstă de 26 ani, din comuna Văleni, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, este căutată de poliţişti.

Dispariţia Alinei Constantina Ciului a fost sesizată, marţi seara, de mama sa, la 112.  Aceasta le-a spus poliţiştilor că tânăra a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate - aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, față ovală, constituție medie, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, transmit poliţiştii.