Noua reţea de apă de la Caracal, pusă în funcţiune. Alimentarea cu apă, sistată pentru o zi întreagă

Marți, 9 iulie 2024, Compania de Apă Olt (CAO) sistează alimentarea cu apă a municipiului Caracal pentru  trecerea la noua rețea, transmite municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă.


Sursa citată transmite că  alimentarea cu apă va fi oprită în municipiului Caracal, marţi, 9 iulie, în intervalul orar 3.00- 24.00.

„Această măsură este necesară deoarece Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă " Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", va face trecerea pe noua rețea de alimentare cu apă a Stației de Pompare Anton Pann, iar vechile instalații vor fi dezafectate”, se menționează în comunicatul citat.

Pentru a evita disconfortul generat de aceste lucrări, vă rugăm să  vă asigurați  rezerva minimă de apă necesară pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmit reprezentanţii municipalităţii.

Prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020” care are o valoare de 240 de milioane de euro, Compania de Apă Olt a făcut investiții în 25 de localități din județul Olt.