Moţ și Oprescu, dialog cu slătinenii din Progresul: Anveloparea blocurilor și locurile de parcare, printre preocupările administraţiei locale

Primarul Emil Moţ și președintele CJ Olt Marius Oprescu au discutat, joi, cu locuitorii din cartierul Progresul despre anveloparea blocurilor construite după 1990 și condițiile privind închirierea locurilor de parcare în noua parcare de pe strada Teiului. Moţ a subliniat importanța feedback-ului comunității pentru evoluția municipiului Slatina


Primarul Emil Moţ şi preşedintele CJ Olt Marius Oprescu au avut o nouă întâlnire cu slătinenii, joi, de această dată cu cei din cartierul Progresul.


  • Foto Moţ și Oprescu, dialog cu slătinenii din Progresul: Anveloparea blocurilor și locurile de parcare, printre preocupările administraţiei locale
  • Foto Moţ și Oprescu, dialog cu slătinenii din Progresul: Anveloparea blocurilor și locurile de parcare, printre preocupările administraţiei locale


Printre temele abordate s-a numărat anveloparea blocurilor de locuit construite după anul 1990.

„În această seară, am fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul. 

Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.

De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990”, a declarat Emil Moţ.

Totodată, edilul le-a explicat oamenilor care sunt condiţiile pentru a închiria un loc în noua parcare puzzle de pe strada Teiului din cartier.

„Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă. 

Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc o contribuție semnificativă în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina”, a mai spus edilul.