Modificări în sensul giratoriu din cartierul Steaua. Primarul Emil Moţ anunţă crearea unei noi benzi de circulaţie pentru fluidizarea traficului

O bandă de acces dinspre strada Drăgăneşti către strada Artileriei va fi creată de către Primăria Slatina, în zona sensului giratoriu din cartierul Steaua.


Anunţul a fost făcut de primarul Emil Moţ, după ce a avut o întâlnire cu locuitorii din zonă.

„Pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și siguranța participanților la trafic, am purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua. Proiectul vizează reducerea aglomerației și creșterea eficienței rutiere într-o zonă cu circulație intensă. 

Prin crearea unei benzi de circulație în apropierea sensului giratoriu, am urmărit facilitarea accesului către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf”, a declarat Emil Moţ. 

El a adăugat că toate propunerile locuitorilor din fiecare zonă a municipiului vor fi luate în calcul de municipalitate.

„Toate propunerile locuitorilor din diferite zone ale municipiului nostru reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii urbane, contribuind la confortul și siguranța tuturor.

Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers. 

Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru”, a mai spus Emil Moţ.