Minoră aflată în plasament la un asistent maternal din Slatina, dată dispărută

Update: În urma activităților de căutare, minora a fost identificată în municipiul Craiova, județul Dolj.


Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: O minoră, în vârstă de 16 ani, care se află  în plasament la un asistent maternal, din Slatina, a plecat voluntar şi nu a mai revenit acasă. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul asistentului maternal și nu a mai revenit.

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de o femeie, din municipiul Slatina, asistent maternal, cu privire la faptul că minora PÎRVU IONELA MIRELA, în  vârstă de 16 ani, pe care o avea în  plasament, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 68 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr castaniu, ondulat, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.