Ministerul Apărării, mesaj pentru familia tânărului, din Olt, plecat mult prea devreme: „Ce putem face este să dăm o mână de ajutor celor doi băieţei”

Ministerul Apărării Naţionale a transmis un mesaj de condoleanţe familiei tânărului în vârstă de 35 de ani, Ionuţ Alfred Toncu, caporal în cadrul Batalionului 1 Instrucţie Olt, care s-a stins din viaţă, lăsând în urmă doi băieţei mici, orfani de ambii părinţi, după ce mama lor a murit în urmă cu doi ani.

Ministerul Apărării Naţionale a transmis, prin intermediul paginii de Facebook, un mesaj de condoleanţe famieliei tânărului din comuna Studina, judeţul Olt, care duminică, la vârsta de doar 35 de ani, a suferit un infarct, lăsând în urmă doi copii. Mama celor mici, Cristina, s-a stinsîn decembrie 2020, la câteva ore după ce l-a născut pe mezinul familiei. Acum, cei doi copii au rămas orfani de ambii părinţi şi vor fi crscuţi de către bunici.

O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau!

Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.

Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.

Rămas bun, camarade!”, este mesajul postat pe Facebook, de MAPN.