Mijlocaşul Marian Anghelina s-a alăturat lotului echipei CSM Slatina

Mijlocaşul central în vârstă de 31 de ani, Marian Anghelina, a ajuns în cantonamentul echipei CSM Slatina. Experimentatul jucător a mai evoluat sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu, iar acum revine în tricoul grupării slătinene. Anghelina este un foarte bun executant al loviturilor libere, în decursul carierei evoluând pentru echipe precum CS Mioveni, FCU Craiova 1948, FC Botoşani, Dunărea Brăila, Alro Slatina sau FC Olt Slatina.

Divizionara secundă slătineană se află în plin stagiu centralizat, la Fundata, Complex Cheile Grădiştei, iar de câteva zile lotului s-a alăturat experimentatul jucător Marian Anghelina.

Mijlocaşul central defensiv, în vârstă de 31 de ani, este un foarte bun executant al loviturilor libere. Anghelina a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Alro Slatina, FC Olt Slatina, FC Botoşani, SCM Piteşti, CS Mioveni, FCU Craiova 1948, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timişoara, Concordia Chiajna, dar şi pentru formaţiile din Liga a III-a, Vediţa Coloneşti şi Viitorul Dăeşti.

CSM Slatina i-a mai transferat pe atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu, dar şi pe Florin Răsdan, ultimul urmând să se alăture echipei slătinene din vară, fiind încă sub contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

CSM Slatina va încheia stagiul centralizat duminică, 22 ianuarie, urmând ca la revenirea în localitate să susţină şapte meciuri de pregătire cu echipe din Liga a II-a şi Liga a III-a.