Mijlocaşul în vârstă de 18 ani, George Leaţă, debut în tricoul echipei CSM Slatina, în duelul cu Unirea Slobozia

Sosit în această vară de la CFR Cluj, mijlocaşul născut 2004, George Leaţă, a debutat în tricoul echipei CSM Slatina şi totodată în Liga a II-a, în duelul cu Unirea Slobozia, încheiat la egalitate scor, 1-1. George Leaţă a bifat jocuri şi la naţionala Under 18 a României, iar în această vară a ajuns din nou sub comanda lui Daniel Oprescu.

Jucător ce a evoluat sub comanda tehnicianul Daniel Oprescu pentru naţionala Under 18 a României, mijlocaşul în vârstă de 18 ani, George Leaţă, a ajuns în această vară la CSM Slatina. Sosit de la CFR Cluj, tânărul jucător de perspectivă a debutat la Liga a II-a sâmbătă, în duelul cu Unirea Slobozia, încheiat la egalitate, scor 1-1.

George Leaţă este al treilea jucător născut 2004, care debutează în Liga a II-a, în acest sezon, sub culorile grupării slătinene.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, le-a dat credit în aceste prime etape altor doi jucători născuţi 2004, Cristinel Dinu şi Alexandru Dinu, care au fost titulari în jocul cu Unirea Slobozia.