Mihaela Bădescu, pugilistă legitimată la clubul ACS Prietenia Caracal, sportiva anului 2023 în judeţul Olt

Direcţia pentru Sport şi Tineret Olt a realizat, şi în acest an, topul performerilor anului 2023. Cea mai bună sportivă a judeţului Olt este pugilista Mihaela Bădescu, legitimată la clubul ACS Prietenia Caracal.

Direcţia pentru Sport şi Tineret Olt a realizat top 10 al performerilor judeţului, sporturi olimpice şi sporturi neolimpice. În clasamentul sporturilor olimpice, sportiva anului 2023 este pugilista Mihaela Bădescu, componentă a lotului naţional, legitimată ACS Prietenia Caracal.

Finalul de an este perioada în care se culeg roadele unui an întreg de muncă şi sacrificii în care sportivii au depus eforturi considerabile pentru a ajunge sau pentru a se menţine în top. Ca de obicei, la final de an şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Olt a întocmit  clasamentul celor mai buni sportivi la nivel de judeţ în anul în curs. Şi de această dată, au fost  realizate două clasamente separate, unul pentru sporturile olimpice şi unul pentru sporturile neolimpice”, transmite DJST Olt.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai Oltului  la probele olimpice în anul 2023

Locul 1, Bădescu Mihaela  ( box-   Clubul ACS Prietenia Caracal  ) este cel mai bun sportiv al judeţului Olt  - 65 puncte .

Pe locul 2, în acest an se află atleta  Matyus Emma Maria , legitimată  la secţia de atletism  din cadrul  CSM Slatina- 59 puncte;

Locul 3 este  ocupat de sportivul  secției de box  de la CSM Slatina, Tudoroiu Arun  Nicu – 55 puncte;

Locul 4 – Ali Gean  ( lupte)- 54 puncte;

Locul 5 - Lungu Iulian ( lupte) 37 puncte;

Locul 6 – Jifcu Andreea ( tenis de masă )- 36 puncte;

Locul 7 – Andrei Daria (handball )- 30puncte;

Locul 8 – Stancu Florin ( Lupte )-  29 puncte;

Locul 9 – Șerban Marius ( atletism )- 25 puncte;

Locul 10-Ioniță Geani ( lupte ) -24 puncte;

Locul 10 –Crișu Florin ( lupte )-24 puncte;