Marius Oprescu: Nu aţi ales un preşedinte de organizaţie, ci aţi desemnat manager un coleg al echipei

Reales în funcţia de preşedinte al PSD Olt, Marius Oprescu a transmis un mesaj social-democraţilor prezenţi la Conferinţa de alegeri desfăşurată la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

În discursul său, Marius Oprescu a pus accentul pe importanţa echipei în construcţia celei mai puternice organizaţii social-democrate din ţară.

„Mulţumesc pentru încrederea acordată, pentru forţa şi energia pe care mi le transmiteţi. Uneori, viaţa spune când începi un nou capitol. Pentru mine începe, astăzi. Sunt onorat şi extrem de responsabil şi vreau să vă asigur că, astăzi, nu aţi ales un preşedinte de organizaţie, ci aţi desemnat manager un coleg al echipei. Un manager, care găseşte vulnerabilităţile şi le rezolvă, care promovează valoarea, realitatea şi performanţa, care ştie să facă echipă şi este deschis dialogului. Să ştiţi că nici nu este greu să faci toate aceste lucruri, când ai în spate o echipă aşa cum este organizaţia PSD Olt”, a declarat Oprescu.

„Ne aşteaptă un drum lung şi plin de provocări. Este o perioadă dificilă, mai ales că avem foarte multe organizaţii judeţene din ţară care doresc să ne ia locul. Le doresc succes, concurenţa este bună, ne face bine şi ridicăm rezultatul mai mult”, a adăugat Marius Oprescu.

El a mai spus că noul mandat deschide calea către un alt fel de a face politică.

„De multe ori, să ştiţi că m-am simţit ca un copil răsfăţat al organizaţiei PSD Olt, un copil care a primit multe în dar, dar care a avut asupra lui permanent o presiune şi aceea a fost teama de a nu greşi şi a nu-i dezamăgi pe cei care mi-au acordat această încredere şi mare responsabilitate. Astăzi, nu mai sunt nici copil, cred că nici măcar tânăr, dar am atributul experienţei şi voi rămâne acelaşi om care a crezut, crede şi va îndrăzni să creadă cu tărie în forţa organizaţiei PSD Olt. Acelaşi om care se va lupta pentru locul binemeritat al organizaţiei Olt, în procesul de reconstrucţie a Partidului Social Democrat. Pentru că un partid puternic se bazează pe organizaţii judeţene puternice, iar la Olt avem una dintre cele mai puternice din ţară. Uniţi pentru viitor este laitmotivul acestui nou mandat, un mandat care deschide calea pentru un alt fel de a face politică. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Marius Oprescu.