Marius Oprescu, despre liste comune cu PNL, la alegerile locale: În județul Olt, nu este cazul

Preşedintele PSD Olt Marius Oprescu a declarat, joi, că la nivelul judeţului nu va exista o alianţă cu PNL subliniind că „. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă”.


Marius Oprescu a declarat că PSD Olt nu va face o alianţă cu PNL şi nici nu va avea candidaţi comuni, la alegerile locale din iunie.

„Cu siguranță, dacă vorbim de județul Olt, gestionarea acestor alegeri, chiar dacă la nivel național suntem pe o listă comună, o vom face separat. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă.

Nu există așa ceva, la locale nu. Nici nu s-a stabilit acest lucru, dar, bineînțeles, conducerea centrală atunci când au stabilit în cadrul coaliției de a merge pe liste comune la europarlamentare, au spus că organizațiile județene care cred că se pot înțelege pot avea posibilitatea să meargă pe liste comune. În județul Olt, nu este cazul”, a declarat Marius Oprescu. 

Coaliţia de guvernare a hotărât să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare, iar lista pentru eurodeputaţi să fie comună PSD-PNL.