Mall Promenada Craiova se deschide în octombrie. Ce magazine vor fi în noul centru comercial

Mallul Promenada Craiova este cel mai mare proiect al companiei NEPI Rockcastle care va fi finalizat anul acesta. Deschiderea este programată pentru luna octombrie, iar 99% din suprafața de 53.700 de mp a fost deja închiriată. 


Pe lângă malll, dezvoltatorul va deschide și un parc de retail, cu o suprafață de 10.000 de mp, închiriat în proporție de 85%, arată economica.net.

„Obiectivul nostru principal este ca prin acest proiect să oferim o experiență de cumpărături completă. Printre magazinele pe care craiovenii le vor găsi în exclusivitate, în Promenada Craiova, se numără nume importante din zona de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Mohito. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle), dar și de noile tipuri de magazine din lanțul Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius”, potrivit site-ului promenadacraiova.ro.

Noul centru comercial va găzdui și primul hypermarket Carrefour din Craiova.

De asemenea, proiectul va include un cinematograf Cineplexx, o parcare de peste 2.100 de locuri și restaurante de tip drive-through, precum KFC.

Centrul comercial va dispune și de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.