Eveniment

2019-08-06, 15:22:59

Zonă de la intrarea în Caracal dinspre Bucureşti, salubrizată de municipalitate

Municipalitatea caracaleană a salubrizat zona de la intrarea dinspre Bucureşti, gunoaiele strânse pe marginea drumului fiind îndepărtate cu ajutorul unui utilaj greu.

Reprezentanţii primăriei au cerut cetăţenilor să semneleze ori de câte ori observă persoane care aruncă gunoiul în locuri nepermise.

„Administrația locala a făcut astăzi curat în zona în care cetățenii certați cu simțul civic aruncă imense cantități de gunoi și vorbim aici de intrarea în oraș dinspre București. Pentru prevenirea aruncării de deşeuri în locuri neautorizate, primăria solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri, în special încălcări ale normelor de curăţenie să acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin anunțarea administrației locale sau a agentului de salubritate”, spune primarul Liviu Radu.

Edilul a adăugat că cetăţenii de rând se pot solidariza pentru a avea un oraş cât mai curat.

„Niciodată nu vor fi suficienţi oameni care să lucreze la curăţenia oraşului, dar credem că pot fi suficienţi oameni care să înţeleagă, în municipiul Caracal , că doar cu sprijinul lor putem să facem ca orașul nostru să arate mai bine. Drept urmare, mizăm pe înţelegerea oamenilor de bună credinţă din urbe care pot ajuta prin simpla gestionare a deşeurilor pe care fiecare le generează”, a mai declarat Radu.

Comentarii

Redacţia

2019-08-06 15:22:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...