Politică

2021-06-14, 19:21:46

VIDEO VIRAL. Un liberal din Balş n-a reuşit să citească jurământul la validarea mandatului în CL. Întrebat care sunt atribuţiile unui consilier local, a răspuns: „Ce şi ce...”

Un consilier local PNL Balş s-a făcut de râs, luni, după ce nu a reuşit să citească de pe o foaie jurământul la preluarea funcţiei. Mai mult, liberalul n-a putut să articuleze o frază coerentă referitoare la obiectivul pe care şi l-a propus în legislativul local.


Liberalul Ion Preda, zis Giani Cercel, a citit cu greu şi împotmolit jurământul pe care l-a depus la învestirea în funcţia de consilier local al oraşului Balş. Mai mult, numirea sa nu este agreată de colegii săi de partid, care spun că l-au exclus pentru lipsa activităţii politice şi care s-au opus numiri sale în comisiile de specialitate ale Consiliului Local.

Întrebat, la finalul şedinţei în care a fost validat mandatul său, cum comentează atitudinea colegilor săi, Ion Preda a spus că va vorbi „altă dată”.

„Nu pot să vorbesc acum, deocamdată, o să vorbesc altă dată. Nu ştiu, vorbesc altă dată”, a spus el.

La solicitarea jurnaliştilor cu privire la ceea ce îşi doreşte pentru pentru locuitorii Balşului, liberalul a spus: „Ceva, ce e mai bine”.

„Sunt la început”, a fost răspunsul la întrebarea Ce planuri aveţi pentru dezvoltarea Balşulu?

Dacă are idee care sunt atribuţiile unui consilier local, Ion Preda a răspuns: „Ce şi ce...”

Comentarii

Redacţia

2021-06-14 19:21:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...