Sport

2021-11-19, 17:00:30

VIDEO. CSM Slatina câştigă, scor 3-1, meciul cu CSM Alexandria. Declaraţia lui Ovidiu Burcă

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 3-1, contra celor de la CSM Alexandria, prin golurile marcate de căpitanul de echipă, Cătălin Doman, care a reuşit o „dublă” şi mijlocaşul David Oprescu. Cu această victorie, gruparea slătineană rămâne la un punct de Viitorul Dăeşti, care a învins cu 2-1, la Coloneşti.

Slătinenii au avut ocazii încă din debutul jocului cu CSM Alexandria, însă, contrar cursului jocului, CSM Alexandria a fost echipa care a deschis scorul pe Stadionul „1 Mai”. La o acţiune prelungită de atac, balonul a ajuns în dreapta, la Cosmin Neagu, care a şutat la colţul lung, din 10 metri, aducând astfel deschiderea scorului (min.23). Slătinenii au egalat la următoarea fază. Manea l-a găsit bine cu o pasă în adâncime pe Doman, care preia şi pătrunde în centru, driblează un adversar şi şutează de la 14 metri, restabilind egalitatea (min.24). Slătinenii ar fi putut intra în avantaj la vestiare, însă şutul lui Trancă, de la 25 de metri, a trecut milimetric peste transversală (min. 31), iar reluarea lui Popovici din careu a fost scoasă de portar  în corner (min. 37).

CSM Slatina a preluat avantajul pe tabelă în minutul 55. Doman primeşte o minge în centru şi şutează la colţul lung, majorând astfel avantajul, 2-1. Popovici a ratat o ocazie uriaşăîn minutul 68. Trancă scapă singur pe stânga, este altruist şi pasează în centru pentru Popovici, venit la primire, însă atacantul grupării slătinene ratează incredibil din 3 metri. Golul care a adus liniştea în tabăra echipei slătinene a fost marcat, în minutul 86 de mijlocaşul David Oprescu. Slătinenii scapă pe contraatac, David Oprescu primeşte în dreapta, pătrunde în careu, driblează un adversar şi şutează la poartă pentru 3-1, stabilind astfel scorul final. 

Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, s-a arătat mulţumit în primul rând de rezultat. 

În celelalte jocuri disputate astăzi, Vediţa Coloneşti a pierdut, pe teren propriu, scor 1-2, cu Viitorul Dăeşti, iar Petrolul Potcoava a câştigat cu 3-2, în deplasare, contra echipei Universitatea Craiova II.


Comentarii

Redacţia

2021-11-19 17:00:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...