Eveniment

2018-11-26, 13:44:19

VIDEO. Control la o covrigărie din Slatina, după apariţia unei filmări cu o angajată care spală o tavă într-un butoi de plastic

Imaginile cu o angajată a unei patiserii-covrigării din Slatina, care spală o tavă în ceea ce pare a fi un butoi de plastic, în spatele magazinului de desfacere, s-au viralizat pe Facebook, inspectorii DSP Olt efectuând un control.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă a DSP Olt desfăşoară un control, la covrigăria respectivă, situată pe bulevardul A.I Cuza, în urma apariţiei clipului video.

„Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat în urma imaginilor de pe reţelele de socializare, iar Serviciul de Control în Sănătate Publică efectuează un control pentru verificarea condiţiilor igienico-sanitare”, a declarat medicul Cosmin Broboană, din cadrul DSP Olt.

Cei care au postat filmarea reclamă încălcarea normelor de igienă privind alimentaţia publică.Comentarii

Redacţia

2018-11-26 13:44:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...