Eveniment

2021-11-25, 12:32:33

VIDEO. Bărbatul care a jefuit o vânzătoare de flori, din Balş, nu a fost încă prins. Cine îl recunoaşte să anunţe poliţia

Camerele de supraveghere din interiorul unei florării din Balş au surprins momentul în care un bărbat, aparent interesat de a cumpăra flori, îi fură portofelul şi telefonul vânzătoarei. De aproape 10 zile, oamenii legii încearcă să-l găsească. Oricine poate oferi informaţii pentru identificarea acestuia este rugat să anunţe poliţia.

Evenimentul s-a petrecut pe data de 15 noiembrie, în jurul orei 17.00. Un bărbat, aparent interesat de a cumpăra flori, îi sustrage portofelul, în care se afla suma de 850 de lei, şi telefonul vânzătoarei. Femeia s-a adresat Poliţiei, însă bărbatul nu a fost deocamdată identificat. 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați prin plângere scrisă de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din orașul Balș, cu privire la faptul ca în ziua de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în calitate de vânzătoare la o florărie din localitate, un bărbat necunoscut i-ar fi sustras un telefon mobil și portofelul în care avea acte și suma de 450 de lei, cauzându-i acesteia un prejudiciu în valoare totală de 850 de lei. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorului, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cine are informaţii care să ducă la identificarea bărbatului este rugat să se adreseze poliţiştilor. Comentarii

Redacţia

2021-11-25 12:32:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...