Eveniment

2019-03-30, 14:47:46

VIDEO. Adăpost de animale din Fălcoiu, distrus de un incendiu

Un adăpost de animale de 500 de metri pătrați, din Fălcoiu, și 50 de baloți de lucernă au fost distruse de un incendiu, sâmbătă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că, în adăpost nu se aflau animale în momentul izbucnirii incendiului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la adăpostul de animale, dar și la furajele depozitate în acesta, cu pericol de propagare la circa 1000 de baloți aflați în apropiere.

„Pentru izolarea, lichidarea și eliminarea efectelor negative produse de incendiu, pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars adăpostul de animale, cu suprafața de circa 500 de metri pătrați și 50 baloți de lucernă”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații deschise, lăsat nesupravegheat, potrivit ISU.

Comentarii

Redacţia

2019-03-30 14:47:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...