Sport

2020-01-23, 11:40:37

Victorina Bora, printre cei 27 de antrenori români care au absolvit Master Coach

Antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, se numără printre antrenorii români care obţine Licenţa Master Coach, care îi conferă dreptul de a antrena la cel mai înalt nivel. Antrenoarea echipei slătinene face parte, astfel, din prima generaţie care a absolvit Master Coach, organizat pentru prima dată la noi în ţară.

27 de antrenori români de handbal au participat la cursul Master Coach organizat pentru prima dată la noi în țară. Printre ei s-a aflat Victorina Bora, antrenoarea echipei CSM Slatina.

Cursul de licențiere Master Coach a fost structurat în trei module care au conținut prezentări teoretice și practice atât din domeniul handbalului, cât și din domenii conexe: psihologie, marketing, nutriție etc. Cursul de Master Coach a fost susținut de 31 de lectori români și străini.

Pentru a putea participa la Master Coach, antrenorii trebuie să dețină licența de antrenor categoria 1 - antrenor maestru. Managerul de proiect, Cristina Vărzaru, speră că acest curs se va relua în viitor.

„Cred că acestă, sperăm primă ediție de Master Coach România, fost un succes total. Feedback-ul primit din partea tuturor celor implicați în proiect, de la antrenorii înscriși în curs și până la lectorii ce au răspuns invitației noastre, a fost unul pozitiv. Sunt convinsă că participanții se vor întoarce acasă nu numai cu idei pe care le pot folosi și adapta la realitatea proprie, dar și cu amintiri frumoase, cu prieteni noi. Eu le mulțumesc din suflet tuturor pentru implicare! Fiecare participant a dat culoare acestor săptămâni petrecute împreună și a arătat că este preocupat pentru creșterea profesională! Le urez din toată inima success! Dacă va exista un număr suficient de potențiali participanți, vom face tot ce depinde de noi să readucem Master Coach-ul în România”,
a spus, potrivit site-ului FRH, Cristina Vărzaru, manager de proiect Master Coach.

Comentarii

Redacţia

2020-01-23 11:40:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...