Sport

2019-11-08, 17:33:03

Victorie importantă cu Universitatea Craiova II. CSM Slatina și Progresul Spartac merg cap la cap în seria Ligii a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a câștigat, scor 1-0, derby-ul cu Univeristatea Craiova II, care a avut pe teren jucători de la prima echipă, cel mai important fiind atacantul Mihai Roman. Golul confruntării a fost marcat de Marian Vlada, în minutul 70, dar slătinenii au mai avut ocazii mari. S-a terminat 1-0, victorie extrem de importantă contra uneia dintre aspirantele la promovare.

CSM Slatina obține trei puncte prețioase în jocul cu satelitul Universității Craiova, care a aliniat în unsprezecele de start jucători precum Briceag sau Mihai Roman. Golul victoriei a fost marcat de Marian Vlada, în minutul 70, însă slătinenii au mai avut alte câteva mari ocazii de a puncta pe tabelă. Două în prima repriză, irosite de Grigore Ceapă, iar în actul secund situațiile au fost uriașe. Vasile Gheorghe a avut o execuție frumoasă la 0-0, însă șutul său de la distanță a trecut pe lângă vinclu. 


De asemenea, Necșulescu a ratat șansa majorării, în timp ce Vlada, scăpat singur cu portarul, a fost la doar câțiva milimetri de dublă, șutul acestuia la colțul lung scurgându-se pe lângă poartă. Chiar dacă Universitatea Craiova a pus de multe ori presiunea pe slătineni, nu a avut ocazii mari de poartă, raportul situațiilor fiind net în favoarea slătinenilor.

Grație victoriei înregistrate, CSM Slatina rămâne în top, aflându-se la egalitate cu Progresul Spartac, care se află pe primul loc ca urmare a golaverajului. Echipa bucureșteană a câștigat confruntarea cu Astra II, iar cele două echipe merg cap la cap detașându-se puțin de celelalte urmăritoare, după rezultatele din runda actuală.

Etapa viitoare, CSM Slatina întâlnește, în deplasare, CS Balotești, care a pierdut la limită pe terenul celor de la Vedița Colonești. 

Meciul cu Universitatea Craiova a a adus, din păcate, o situație deloc plăcută în tabăra echipei slătinene. În debutul jocului, Dan Popescu s-a accidentat din nou. Fundașul stânga a suferit o nouă dislocare de umăr, la fel ca în partida de la Colonești, revenirea acestuia pe teren fiind cu ghinion.

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 17:33:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...