Politică

2021-06-14, 13:46:40

Viceprimarul Nicolae Dobre, candidatul PSD la Primăria Deveselu: „Îmi doresc să continui să-mi pun experienţa în slujba dumneavoastră”

Candidatul PSD la Primăria Deveselu, viceprimarul cu adtribuţii de primar Nicolae Dobre, a transmis un mesaj alegătorilor, la debutul campaniei electorale.

Dobre a explicat că va continua proiectele pentru dezvoltarea comunei Deveselu.

„A început campania electorală, pentru alegerile din 27 iunie. Voi face o campanie pozitivă, bazată pe faptele şi intenţiile mele de dezvoltare a comunei noastre. În cinci ani de administraţie locală, ca viceprimar, am acumulat o experienţă extraordinară, pe care îmi doresc să continui să o pun în slujba dumneavoastră”, a declarat Nicoale Dobre.

Proiectele propuse de Nicolae Dobre (PSD):


 Introducerea rețelei de gaze,

 construirea unei unități sanitare,

 asfaltarea drumurilor,

construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a deșeurilor de grajd,

sistem de supraveghere video,

achiziția de tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice,

construirea unei săli de sport.

La Deveselu, în funcţia de primar a fost ales Ion Aliman (PSD), la câteva săptămâni după ce decedase în urma unor complicaţii de la infectarea cu virusul SARS-CoV2.

În urma alegerilor, s-a constituit Consiliul Local şi a fost ales în funcţia de viceprimar Nicolae Dobre, care a preluat atribuţiile de primar.

Comentarii

Redacţia

2021-06-14 13:46:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...