Sport

2019-11-08, 18:07:16

Vedița Colonești, victorie pe teren propriu cu CS Balotești. Andrei David a fost jucătorul decisiv

Echipa de fotbal Vedița Colonești a câștigat, scor 1-0, meciul de pe teren propriu cu CS Balotești. Andrei David a dat lovitura decisivă în minutul 76, acesta aducând golul victoriei cu o reluare din apeopiere, după o respingere a portarului. Noul antrenor al celor de la Vedița Colonești, Bobi Verdeș, debutează astfel cu dreptul pe banca echipei din Liga a III-a.

După o primă repriză încheiată cu 0-0, mijlocașul Andrei David a dat lovitura decisivă în minutul 76. Acesta a marcat unicul gol al partidei, aducând astfel victoria în tabăra echipei Vedița Colonești.

Meciul cu CS Balotești a reprezentat și debutul lui Bobi Verdeș pe banca tehnică a echipei din Coloneși.

Runda viitoare, Vedița Colonești va întâlni, în deplasare, Unirea Bascov, echipa care are o singură înfrângere, în schimb destule rezultate de egalitate, în urma cărora se situează undeva în a doya parte a clasamentului.

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 18:07:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...