Sport

2020-01-17, 12:51:24

Vediţa Coloneşti se reuneşte pe terenul sintetic de la Bradu

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti începe de luni, 20 ianuarie, pregătirea în vederea abordării returului. Primul antrenament al anului 2020 este programat de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Bradu (Argeş).

Situată pe locul şase în clasamentul seriei Ligii a III-a, Vediţa Coloneşti dă startul pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară. Gruparea aflată sub comanda lui Bobi Verdeş va susţine pregătirea de iarnă pe terenul sintetic de la Bradu. Primul antrenament este programat luni, 20 ianuarie, cu începere de la ora 11.00.

Vediţa Coloneşti va efectua pe 21 ianuarie vizita medicală, urmând ca pe 25 ianuarie să susţină primul amical al iernii, în compania celor de la Câmpulung. 

Cât priveşte lotul, antrenorul Bobi Verdeş speră să reuşească să aducă câţiva jucători, însă deocamdată nu a fost perfectat niciun transfer. Legat de plecări, Cătălin Doman a ajuns, în această iarnă, la un acord cu CSM Slatina, jucător ce a început deja pregătirile cu noua sa echipă. 


Comentarii

Redacţia

2020-01-17 12:51:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...