Sport

2019-08-06, 14:31:59

Vediţa Coloneşti, meci de pregătire cu Petrolul Potcoava

ACS Vediţa Coloneşti, echipă ce va evolua în Liga a III-a pe locul celor de la Atletic Bradu, continuă pregătirea cu un joc amical în compania celor de la Petrolul Potcoava, formaţie ce activează în Liga a IV-a. Amicalul se va disputa miercuri, 7 august, de la ora 18.00, pe terenul formaţiei ce va lupta pentru titlul de campioană a judeţului Olt în noul sezon al campionatului judeţean.

ACS Vediţa Coloneşti, echipă ce a furnizat surpriza în Cupa României, calificându-se mai departe după victoria contra celor de la CSM Slatina, are perfectate o serie de amicale în vederea pregătirii sezonului din Liga a III-a. Miercuri, de la ora 18.00, echipa pregătită de Iordan Eftimie va întâlni Petrolul Potcoava, formaţie ce activează în Liga a IV-a. Sâmbătă, pe 10 august, Vediţa Coloneşti va mai susţine un joc, la Curtea de Argeş, cu echipa din Liga a III-a Popeşti-Leordeni, urmând ca pe 14 august să evolueze în turul al doilea al Cupei României.

„Nu avem probleme de lot, băieţii răspund bine pregătirii, încercăm să mai aducem câţiva jucători, pentru a avea dubluri pe posturi. De câteva zile a revenit la echipă şi Cincă, avem promisiuni că ar reveni şi Coman”, a precizat Iordan Eftimie, antrenorul echipei ACS Vediţa Coloneşti.

ACS Vediţa Coloneşti: Alexandru Şerban, Marius Savu, Florin Achim, Ciprian Negoiţă, Mihai Stancu, Nicolae Ruţă, Cătălin Doman, Florin Aria, Andrei Nilă, Robert Dalu, David Andrei, Ionuţ Ciucă, Valeriu Preda, Cristian Tudor, Andrei Bîră, Mario Popa, Cincă. Comentarii

Redacţia

2019-08-06 14:31:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...