Sport

2019-09-13, 11:20:04

Vediţa Coloneşti întâlneşte, în deplasare, SR Municipal Braşov. Doman şi Andrei Nilă, în continuare accidentaţi

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti va evolua, în runda actuală, în deplasare, în compania celor de la SR Municipal Braşov. Meciul se va disputa sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”. Antrenorul formaţiei oltene, Iordan Eftimie, nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Doman şi Andrei Nilă.

După eliminarea din Cupa României, Vediţa Coloneşti rămâne să se concentreze doar pe campionatul Ligii a III-a. Gruparea pregătită de Iordan Eftimie va întâlni, în runda actuală, în deplasare, SR Municipal Braşov, echipă situată în a doua parte a clasamentului. 

Vestea bună în tabăra formaţiei oltene este revenirea pe teren a jucătorilor Coman, Bîră şi Savu, însă mai există ceva probleme de lot. Coman şi Nilă, doi dintre jucătorii de bază ai echipei, se confruntă în continuare cu probleme medicale.

Meciul SR Municipal Braşov-Vediţa Coloneşti se va disputa sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”. Observatorul partidei va fi Dumitru Nistor, din Moreni. Comentarii

Redacţia

2019-09-13 11:20:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...