Sport

2021-09-30, 10:58:58

Vediţa Coloneşti, duel pe teren propriu cu Universitatea Craiova II

După eşecul din runda precedentă, înregistrat pe teren propriu cu Sporting Roşiori, Vediţa Coloneşti va evolua, în runda actuală, tot în faţa propriilor spectatori. Universitatea Craiova II va fi adversara grupării pregătite de Mircea Stan, într-o partidă programată vineri, 1 octombrie, de la ora 15.00.

Aflată într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere al rezultatelor înregistrate, Vediţa Coloneşti îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci, pe teren propriu, în compania Universităţii Craiova II, formaţie aflată pe ultimul loc în clasamentul seriei.

Meciul se va disputa vineri, 1 octombrie, cu începere de la ora 15.00, pe Stadionul „Mircea Stan”, din Coloneşti.

Vediţa Coloneşti ocupă locul şase în clasament, înregistrând două victorii şi trei înfrângeri, în cele cinci meciuri disputate de la începerea actualului sezon.

Programul etapei a VI-a (1/2 octombrie, ora 15.00)

ACS Vediţa Coloneşti M.S.   -   Universitatea Craiova 2

CS Sporting Roşiori 2008   -   CSM Alexandria

ACSO Filiaşi   -  ACS Minerul Costeşti

CSO Petrolul Potcoava   -  CSM Slatina

CS Viitorul Dăeşti   -  ACS Flacăra Horezu
Comentarii

Redacţia

2021-09-30 10:58:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...