Sănătate

2020-05-26, 12:29:28

Un nou manager la Spitalul Caracal, juristul Cătălin Tudor

Juristul Primăriei Caracal, Cătălin Tudor, a fost numit marţi, prin dispoziţia primarului, în funcţia de manager al Spitalului Municipal.

Schimbarea de la conducerea Spitalului Municipal Caracal vine la puţin peste o săptămână după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, îl numise în funcţia de manager pe medicul Angelo Alen Stegaru. Numirea a fost posibilă după instituirea stării de alertă, perioadă în care spitalele au rămas sub coordonarea Guvernului, şi după ce fostul manager al spitalului, economistul Marian Mitran, și-a înaintat demisia.

Decretul privind instituirea stării de urgenţă a fost modificat în Parlament, iar printre modificări se numără revenirea în administrarea şi subordonarea autorităților locale a unităţilor medicale. Astfel, atributul numirii conducerii spitalului a revenit primarilor sau preşedinţilor de consilii judeţene.

Tot acum, în funcţia de director medical al Spitalului Caracal a fost numit medicul Alexandra Popa.

Comentarii

Redacţia

2020-05-26 12:29:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...