Eveniment

2018-04-14, 11:03:53

Un bărbat din Brastavățu și-a ucis mama, a dat foc casei și a înjunghiat o vecină

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brastavățu, și-a ucis mama, în vârstă de 75 de ani, în această dimineață, după care a dat foc a casă. Apoi, el a mers la o vecină pe care a înjunghiat-o și a încercat să se sinucidă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii și procurorii urmează să stabilească cum s-au petrecut lucrurile. 

„Echipa operativă este la fața locului, unde efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror. După ce avem cauza decesului vom putea spune ce s -a întâmplat cu exactitate
, a declarat Alexandra Dicu.

Bărbatul şi-a omorât mama, a dat foc casei în care locuia împreună cu aceasta şi a pătruns şi în casa unei vecine, pe care a înjunghiat-o. 

Ulterior, el a incercat să-și pună capăt zilelor.

 „Cadrele medicale au găsit o femeie în vârstă de 75 ani, care este mama agresorului, cu multiple plăgi înjunghiate cu cuțitul și incendiată, pentru că bărbatul a dat foc și locuinței după comiterea faptei. El s-a dus apoi peste o vecină de 66 ani, care era încuiată în casă, acesta spărgându-i ușa, și-a înjunghiat-o de la spate având două plăgi paravertebrale stângi și drepte. Bărbatul a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se și prezentând plăgi în zona abdomenului și gâtului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, Alina Duminică.

Vecinii spun că victima a crescut singură patru copii, printre care și criminalul său, acesta din urmă având mari probleme cu consumul de alcool.


Comentarii

Redacţia

2018-04-14 11:03:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...