Eveniment

2019-08-07, 11:42:00

Un alt şofer drogat, pe drumurile Oltului. Unde a fost depistat

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost prins drogat la volan, în localitatea olteană Grădinari.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul a fost depistat la volanul unui autoturism, pe drumul naţional DN 64, în localitatea Grădinari, aflându-se sub influența a  două substanțe psihoactive.

El a fost testat cu aparatul DrugTest care a confirmat existenţa substanţelor psihoactive.

„Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, a declarat Grigorescu.

El a adăugat că, în urma unor acţiuni desfăşurate în perioada 1-6 august, poliţiştii au depistat 26 de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, astfel:

o infracțiune pentru conducerea unui vehicul sub influenţa altor substanţe psihoactive;

12 infracțiuni pentru  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului;

patru infracțiuni pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice;

nouă infracțiuni pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

Redacţia

2019-08-07 11:42:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...