Sănătate

2019-04-19, 15:36:39

Trei cabinete din Ambulatoriul Spitalului Slatina conduc în topul adresabilităţii. Care sunt cele mai aglomerate cabinete din policlinica slătineană

Peste 150.000 de pacienţi trec, anual, pragul celor 38 de cabinete medicale din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Cei mai mulţi pacienţi ajung la cabinetele de Diabet, Ortopedie şi Cardiologie. Reprezentanţii unităţii medicale spun că la uşa acestor cabinete se formează tot timpul cozi, iar programările se fac de la o lună la alta.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, a precizat că aceste trei cabinete conduc în topul adresabilităţii.

„Număr mare de pacienţi avem în Ambulatoriul Spitalului Slatina la cabinetele de Diabet, Ortopedie şi Cardiologie. Aceste trei cabinete ies în evidenţă. Cu toate programările noastre, aici se formează cozi, medicii fac faţă cu greu. Este aglomerat tot timpul. Programările se fac de la o lună la alta”, a spus directorul medical al Spitalului Slatina. 

Reabilitarea, dotarea cu aparatură de ultimă generaţie, înfiinţarea unor cabinete noi, doctorii tineri care au adus un suflu nou şi preţurile mici aplicate faţă de clinicile din mediul privat au atras un număr mare de pacienţi la Ambulatoriul de Specialitate de la nivelul SJU Slatina. Peste 150.000 de pacienţi trec, anual, pragul celor 38 de cabinete medicale.

Comentarii

Redacţia

2019-04-19 15:36:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...