Eveniment

2019-06-14, 14:51:00

Trei autospeciale ale Poliţiei Mehedinţi, tamponare în Balş. Maşinile abia fuseseră ridicate de la fabrică

Accident mai puţin obişnuit, vineri, pe DN 65, în oraşul Balş. Trei maşini de poliţie sunt protagonistele evenimentului rutier.

Mai multe autospeciale ce abia fuseseră ridicate de la fabrica din Mioveni se îndreptau către judeţul Mehedinţi. Pe raza oraşului Balş, trei dintre poliţişti şi-au pierdut răbdarea în trafic, au pornit semnalele acustice şi luminoase şi au încercat să depăşească maşinile aflate în coloana de aproximativ un kilometru.

„În jurul orei 13.45, pe raza oraşului Balş, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale de poliţie care se deplasau cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În urma evenimentului rutier, care s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corepunzătoare în mers, au rezulat doar pagube materiale. Cele trei autospeciale aparţin Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 14:51:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...