Comentariul Gazetei

2019-07-05, 11:30:25

Trăim într-o societate bolnavă?

Aproape că nu este zi în care să nu se petreacă câte o crimă înfiorătoare, care te face să te întrebi retoric, trăim într-o societate bolnavă?

Pe lângă faptul că în mintea acestor oameni se petrec transformări cu mult înainte de a apela la astfel de gesturi necugetate, alcoolul sau, mai grav, drogurile, le agravează comportamentul deviant. Criminalul din Timiş, care a omorât un om şi a mai rănit alte cinci persoane, era un tip violent, care mai agresase pe cineva în urmă cu ceva timp. Atunci, noi ceilalţi ar trebui să mergem pe ideea de prevenţie. Să ne ferim pe cât posibil din calea unor astfel de oameni, care ajung să devină criminali. Din păcate, familia aflată în acel parc nu a avut cum să se apere, fiind luată prin surprindere de acel drogat, care în momentele lui de nebunie a atacat pe oricine i-a ieşit în cale.

Trăim printre bolnavi, iar dacă cei apropiaţi vă ridică suspiciuni asupra sănătăţii mintale, atunci cereţi sprijinul unui specialist. Momentele astea de rătăcire se pot solda cu adevărate tragedii, iar exemple sunt multe. Sunt mame care îşi ucid pruncii într-un moment de nebunie, nepoţi care îşi agresează bunicii pentru bani, concubine înjunghiate din cauza geloziei bolnave, copii care îşi ucid propriii părinţi în momente de furie. Trăim într-o societate decadentă, printre oameni cu afecţiuni psihice grave, care la un moment dat ajung să comită crime abominabile.

Comentarii

Redacţia

2019-07-05 11:30:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...