Eveniment

2019-10-31, 12:43:03

Trafic rutier blocat, între Slatina şi Balş, pentru repunerea pe roţi a TIR-ului derapat în şanţ

Traficul rutier pe drumul naţional DN 65 va fi blocat timp de aproximativ 20-30 minute, în vederea repunerii pe roţi a autotrenului ce a derapat, joi dimineaţa, la ieşirea din comuna Găneasa către Balş.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că nu se impune folosirea unei rute ocolitoare, deoarece se lucrează cu mai multe utilaje astfel încât traficul să fie reluat cât mai repede.

Autotren a derapat și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe drumul național DN 65, în localitatea Găneasa. TIR-ul era încărcat cu produse lactate.

Potrivit poliţiştilor, șoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Rotunda, a pierdut controlul asupra volanului din cauza umidității ridicate de pe șosea.

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 12:43:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...