Life & style

2015-06-04, 17:28:26

Tendinţe costume de baie: Ce să porţi în 2015 în funcţie de siluetă

Şoldurile prea late, talia nedefinită sau umerii înguşti sunt doar câteva din nesiguranţele care îţi pot submina încrederea în tine, iar în cursa pentru a obţine corpul ideal înainte de a te afişa la plajă, micile imperfecţiuni se pot transforma în reale complexe.

Alegerea unui costum de baie care să îţi pună în valoare atuurile şi să camufleze în acelaşi timp zonele problematice te poate duce însă mai aproape de o siluetă perfect proporţionată.
 
Silueta pară 
 
Şoldurile proeminente şi umerii înguşti pot crea iluzia că partea inferioară a corpului este mai voluminoasă decât în realitate, dar câteva trucuri isteţe de styling te pot ajuta să îţi pui în valoare conformaţia feminină. Joacă-te cu echilibrul proporţiilor tale alegând costume de baie one-shoulder, cu un croi asimetric, sau optează pentru unul cu un spirit retro, legat în spatele gâtului cu o bareta tip halter. Adaugă un caftan lung sau un kimono vaporos şi eşti pregătită pentru beach party! 
 
Silueta măr 
 
Dacă rotunjimile tale sunt concentrate în zona taliei, iar şoldurile par mai înguste decât umerii, atunci te încadrezi în tipologia siluetei măr. Un costum de baie cu un top mai larg sau unul întreg sunt ideale pentru a distrage atenţia de la zonele problematice, dimensiunea reală a trunchiului tău devenind insesizabilă. În culori saturate sau de un alb imaculat, acest tip de costum îţi va accentua bronzul într-un mod extrem de sexy, sculptându-ţi în acelaşi timp proporţiile pe care ţi le-ai dorit. 
 
Silueta banană 
 
Cu o alură androgină şi proporţii echilibrate, silueta banană este ideală pentru a expune cele mai îndrăzneţe printuri şi culori, iar lipsa unei talii conturate poate fi uşor suplinită prin alegerea unui costum de baie cu un croi potrivit. Un costum de baie întreg, de inspiraţie atletică, poate fi tot ce ai nevoie în această vară pentru a te simţi încrezătoare chiar şi pe cea mai aglomerată plajă. Totuşi, dacă un costum de baie dintr-o singură piesă nu se potriveşte cu intenţia ta de a obţine un bronz uniform, alege un bikini cu un şnur legat în spatele gâtului, care va segmenta optic trunchiul şi va crea, prin contrast, o talie mai conturată. 
 
Silueta clepsidră 
 
Dacă te numeri printre fericitele care au o talie conturată, încadrată de umeri şi şolduri simetrice în lăţime, atunci nu te sfii să accentuezi şi mai mult atuurile cu care ai fost înzestrată: decolteurile în V, drapajele sau aplicaţiile la nivelul taliei vor concentra atenţia asupra centrului trunchiului tău, conferindu-ţi efectul unei talii mai bine definite şi mai subţiri. Cu imprimeu animalier sau negru clasic, Michael Kors a adus un adevărat elogiu formei feminine, aşa că alege-l pe cel care se potriveşte cel mai bine personalităţii tale.
 
Sursa: www.divahair.ro
 

Comentarii

Redacţia

2015-06-04 17:28:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...