Administraţie

2021-01-12, 11:39:39

Sute de premii acordate de Primăria Slatina pentru marcarea a 653 de ani de la prima atestare documentară

Primăria Slatina premiază, cu ocazia împlinirii a 653 de ani de la prima atestare documentară, peste 670 de de elevi, 70 cadre didactice, peste 120 de sportivi, 26 de antrenori şi 53 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.


Din cauza pandemiei de coronavirus, premiile nu vor mai fi acordate în cadrul unor ceremonii, iar beneficiarii vor putea să-şi ridice diplomele şi banii de la direcţiile din subordinea primăriei.

Cuantumul total al premiilor va fi de 400.000 lei prin intermediul căruia vom premia: 676 elevi, 70 cadre didactice, 126 sportivi, 26 antrenori, 53 cupluri.

„În data de 20 ianuarie 2021, orașul nostru împlinește 653 de ani de la prima atestare documentară. Consiliul Local și Primăria municipiului Slatina au creat „Gala Laureaților” și au transformat-o în ultimii cinci ani într-o tradiție, care aduce un omagiu acestui eveniment important din istoria orașului nostru. Chiar și cu provocările aduse de actualul context, inclusiv în acest an vom premia elevii, profesorii, sportivii, antrenorii și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie”, a explicat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Dat fiind contextul pandemic, premierea laureaților se va efectua în baza unei programări ce va fi adusă acestora la cunoștință, centrele de ridicare a premiilor având următoarele locații:

Elevii, profesorii, sportivii și antrenorii își vor ridica premiile în bani de la casieria Direcției Generale Economice din str. Toamnei, nr.2, diplomele fiind distribuite la secretariatele unităților de învățământ sau reprezentanților la sediul cluburilor sportive, de către personalul din cadrul Primăriei municipiului Slatina – Serviciul Cultură, Sport.

Premiile de fidelitate și diplomele înrămate pentru cuplurile din municipiul Slatina care au împlinit 50 de ani de căsătorie se vor ridica de la casieria Direcției Generale Economice, din str. Toamnei, nr.2.

Comentarii

Redacţia

2021-01-12 11:39:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...