Life & style

2010-08-01, 19:45:16

Sunrise INC, pe primul loc în Olanda

Cei trei slătineni din trupa Sunrise INC au dat lovitura pe piaţa muzicală din străinătate. Piesa Lick Shot, făcută în colaborare cu un alt slătinean – Starchild, a ajuns pe primul loc într-un Top 30 al radioului olandez V-Radio.

Piesa Lick Shot a trupei slătinene Sunrise INC s-a clasat, în luna iulie, pe primul loc într-un Top 30 al radioului olandez V-Radio. Melodia este interpretată de trei băieţi din Slatina – Silviu, Adi şi Mihai - iar compoziţia este făcută de un alt slătinean, Cristi Ionică sau Starchild.
Artiştii sunt încântaţi de succesul pe care l-au obţinut în străinătate şi spun că single-ul va fi lansat şi în alte ţări din Europa şi în Statele Unite ale Americii. „Este foarte bine că suntem pe primul loc în Olanda. A început să meargă foarte bine această piesă şi în ţările nordice şi baltice, dar şi în alte 15 ţări. Vom începe o promovare şi în Marea Britanie şi în Statele Unite”, a declarat Adi Mândroc, unul dintre soliştii trupei.
Lick Shot a fost licenţiat până acum, potrivit informaţiilor Cat Music, în SUA, Rusia, Ţările Scandinave, Ucraina, Israel, Franţa, Belgia, Luxemburg, Anglia, Irlanda, Olanda, Grecia şi Cipru. O variantă „radio edit” a piesei Lick Shot, lansată în urmă cu patru luni pe YouTube, a înregistrat peste 1 milioan de vizualizări.

 

Pe urmele Innei şi ale lui Edward Maya

 

După ce a invadat playlist-ul posturilor de radio şi de televiziune din România, trupa Sunrise INC calcă pe urmele mai cunoscuţilor artişti români Inna, Edward Maya sau Akcent, şi câştigă public în plan internaţional. „Sperăm să mergem pe urmele Innei sau ale lui Edward Maya. Vom avea o cântare în Estonia şi apoi în Elveţia. Treaba începe să meargă foarte bine. Şi în ţară avem cântări foarte multe”, a mai spus Adi.

Comentarii

Redacţia

2010-08-01 19:45:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...