Administraţie

2021-01-12, 17:11:13

Starea precară a drumurilor din zona şantierului Drumului Expres, în zonele Brebeni şi Slătioara, pe masa ministrului Transporturilor. Un parlamentar de Olt a făcut interpelarea

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a fost interpelat, marţi, de senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, referitor la problemele apărute pe DJ546 (Tronson Slatina-Brebeni) și DJ677 (Tronson Slătioara-Piatra Olt), cauzate de șantierul Drumului Expres – Tronsonul 2, Slatina-Balș.

Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina-Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente.

Siminica Mirea a arătat că variantele de serviciu sunt aproape impracticabile şi semnalizate precar.

„Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra-Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni.  Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului în zonele respective. Întrebarea mea vreau, ca pe lângă un răspuns în scris, să aibă efecte urgente. Siguranţa participanţilor la trafic este esenţială”, a transmis senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea.

Constructorul Drumului Expres Craiova-Piteşti a fost amendat de poliţiştii din Olt pentru starea proastă sectoarelor de drum care leagă Slatina de localităţile Brebeni şi Slătioara.

Potrivit IPJ Olt, au fost aplicate sancţiuni de aproape 18.000 lei, în ultimele 12 luni.

Comentarii

Redacţia

2021-01-12 17:11:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...