Politică

2019-01-24, 11:36:03

Stănescu, după înscrierea lui Ţuţuianu în Pro România: „Nu e o bucurie când un coleg trece la un alt partid, dar îi înţeleg”

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat joi, la Slatina, că înscrierea lui Adrian Ţuţuianu în partidul lui Victor Ponta nu reprezintă o bucurie, însă îi înţelege gestul.

Semnatar, alături de Ţuţuianu şi alţi lideri ai partidului, al unei scrisori în care cerea plecarea lui Dragnea din fruntea PSD, Stănescu a declarat că toate plecările din tabăra social-democraţilor vor fi către Pro România.

„Domnul senator Ţuţuianu de la Dâmboviţa a trecut la Pro România pentru că a fost până la urmă exclus din PSD. Eu am spus-o atunci că este o mare greşeală excluderea celor doi colegi, şi a senatorului Ţuţuianu şi a secretarului general Marian Neacşu, dar din păcate am fost printre vocile singulare care au spus acest lucru. Nu e o bucurie în momentul în care un coleg de al nostru trece la un alt partid, dar îi înţeleg. S-au dus tot în partea stângă, fiind social-democraţi, şi probabil că tot ce va pleca de la Partidul Social Democrat va pleca către Pro România pentru că, în afară de PSD, deja a apărut un nou partid pe partea stângă”, a declarat Paul Stănescu.

Liderul organizaţiei Olt a reamintit că s-a numărat printre cei care s-au opus vehement excluderii din PSD a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, adăugând că astfe de momente „nu ne fac bine”.

„Eu chiar am insistat la preşedintele Dragnea, împreună cu Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, la ultima întâlnire înainte de Comitetul Executiv când cei doi au fost excluşi, să nu se întâmple acest lucru sau să-i reprimească. Din păcate, asta e, deciziile sunt luate la nivelul conducerii partidului şi încă o dată o spun, niciodată n-am fost de acord cu excluderile din partid pentru că nu ne fac bine, mai ales în contextul acestui an când avem două rânduri de alegeri foarte importante pentru România şi pentru PSD, până la urmă”, a conchis Paul Stănescu.


Comentarii

Redacţia

2019-01-24 11:36:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...