Sănătate

2019-11-06, 09:51:29

Spitalul Slatina caută trei funcţionari debutanţi şi un curier. Nu se cere vechime

Spitalul Slatina a scos la concurs trei posturi vacante de funcţionar debutant, nivel de studii medii, şi un post de curier, pentru care se cere doar şcoală generală. Cele patru posturi sunt disponibile la Serviciul administrativ, aprovizionare şi transport.

Candidaţii interesaţi de cele patru posturi disponibile la unitatea medicală din Slatina îşi pot depune dosarele până pe 18 noiembrie. Selecţia dosarelor este programată pentru 19 noiembrie, proba scrisă va avea loc pe 27 noiembrie, iar interviul va fi organizat în termen de patu zile lucrătoare de la examenul scris.

Dosarele celor care îşi doresc să lucreze la Spitalul Slatina trebuie să conţină cererea de înscriere, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, copia carnetului de muncă, cazierul judiciar, curriculum vitae şi o adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate eliberată cu cel mult şase luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului.


Comentarii

Redacţia

2019-11-06 09:51:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...